Смачний і ситний суп розсольник – виготовлений у нас з куркою. Малосольні огірочки роблять суп з пікантною ноткою.
Інгредієнти
Вода – 2 л | |
Курка – 450 гр | |
Картопля – 3-4 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Огірок маринований – 1-2 шт. | |
Масло рослинне – 40 мл | |
Паста томатна – 1 ч. л. | |
Перлова крупа – 3/4 ст. | |
Сіль – за смаком | |
зелень – за смаком |
Для того, щоб зробити наваристий суп, відваримо спочатку курку до готовності. Можна використовувати будь-які частини тушки, включаючи місця з кістками (крила, стегна, спину). Зварену курятину витягуємо з каструлі і починаємо варити суп далі.
Р/S. Заздалегідь приділіть увагу перловке, яка використовується в рецепті. Рекомендується її замочити в холодній воді хоча б години на три (більше – краще).
Покроковий рецепт
Підготовлену перловку перекладаємо в присоленный курячий бульйон. Варимо 20-25 хвилин крупу.
Картопля для супу нарізаємо у формі брусків. Відправляємо нарізку в каструлю.
Нарізаємо дрібно цибулю, моркву трьом.
Відправляємо овочеву нарізку пассироваться у сотейник або сковороду в підігріте рослинне масло.
Слідом відправляємо до овочів нарізаний дрібними скибочками огірок.
В процесі томління додаємо до інгредієнтів томатну пасту.
Поки нудяться овочі, подрібнимо куряче м’ясо, знявши його з кісток. Нарізку з відвареної курятини відправляємо в каструлю.
Перекладаємо до інгредієнтів розсольнику пасеровані овочі з малосольні огірочком. Продовжуємо варити до готовності всіх компонентів розсольнику.
В кінці готовий суп з перловки доповнюємо зеленню (у нас – сушена).
Всім смачного і ситного обіду!