Смачний і ситний суп розсольник – виготовлений у нас з куркою. Малосольні огірочки роблять суп з пікантною ноткою.

Інгредієнти
| Вода – 2 л | |
| Курка – 450 гр | |
| Картопля – 3-4 шт. | |
| Морква – 1 шт. | |
| Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
| Огірок маринований – 1-2 шт. | |
| Масло рослинне – 40 мл | |
| Паста томатна – 1 ч. л. | |
| Перлова крупа – 3/4 ст. | |
| Сіль – за смаком | |
| зелень – за смаком |
Для того, щоб зробити наваристий суп, відваримо спочатку курку до готовності. Можна використовувати будь-які частини тушки, включаючи місця з кістками (крила, стегна, спину). Зварену курятину витягуємо з каструлі і починаємо варити суп далі.
Р/S. Заздалегідь приділіть увагу перловке, яка використовується в рецепті. Рекомендується її замочити в холодній воді хоча б години на три (більше – краще).
Покроковий рецепт

Підготовлену перловку перекладаємо в присоленный курячий бульйон. Варимо 20-25 хвилин крупу.

Картопля для супу нарізаємо у формі брусків. Відправляємо нарізку в каструлю.

Нарізаємо дрібно цибулю, моркву трьом.

Відправляємо овочеву нарізку пассироваться у сотейник або сковороду в підігріте рослинне масло.

Слідом відправляємо до овочів нарізаний дрібними скибочками огірок.

В процесі томління додаємо до інгредієнтів томатну пасту.

Поки нудяться овочі, подрібнимо куряче м’ясо, знявши його з кісток. Нарізку з відвареної курятини відправляємо в каструлю.

Перекладаємо до інгредієнтів розсольнику пасеровані овочі з малосольні огірочком. Продовжуємо варити до готовності всіх компонентів розсольнику.

В кінці готовий суп з перловки доповнюємо зеленню (у нас – сушена).

Всім смачного і ситного обіду!
