Замість обсмажування можна запекти в духовці і використовувати в дитячому меню.

Інгредієнти
| Філе куряче – 1 шт. | |
| Яйце – 1 шт. | |
| Сіль – 1/2 ч. л. | |
| Перець – за смаком | |
| Часник – 2-3 зубчики | |
| Борошно – 1 ст. л. | |
| Молоко – 2 ст. л. | |
| Кріп і петрушка – по 2-3 гілочки | |
| Масло рослинне – 2 ст. л. |
Для любителів курінного філе пропоную рецепт рубаних битків з зеленню. Готуються швидко, набагато корисніше звичайних битків, так як не вбирають багато масла і борошно для обжарювання не потрібна. З хрусткою скоринкою зовні і соковиті, ніжні всередині. Урізноманітнюють повсякденне меню.
Покроковий рецепт

Куряче філе ріжемо на дрібні кубики. Для полегшення цієї задачі, філе необхідно трохи заморозити.

Додаємо до філе яйце, сіль, перець, молоко, зелень і часник. Зелень ріжемо не дуже дрібно, що не пустила сік і наші битки не стали зеленого кольору. Часник тремо на тертці. Добре вимішуємо.


Додаємо борошно і ще раз перемішуємо фарш.


На розігріту сковорідку з олією викладаємо ложкою невеликі порції фаршу і придавлюємо створюючи форму оладок або битків. Обсмажуємо з двох сторін по 3-4 хвилини до золотистого кольору.

Подаємо до столу з будь-яким гарніром і соусом.
Приємного апетиту!
