Куряче філе промити, просушити і нарізати кубиками середнього розміру, як на фото.
Філе викласти в глибоку миску і додати дрібно нарізаний часник і яйце.
Потім потрібно додати майонез, гірчицю, перець, каррі.
Далі потрібно додати борошно і сіль за смаком. Все перемішуємо і, формуючи ложкою невеликі оладки, викладаємо на сковороду, попередньо змащену олією.
Обсмажуємо на середньому вогні по 3 хвилини з кожного боку. Після цього додаємо 50 мл води і тушкуємо під кришкою ще 20 хвилин, щоб наші курячі котлети вийшли ніжними і м’якими.
Прикрашаємо котлети дрібно нарізаною петрушкою і можна подавати до столу. Приємного апетиту!