Рулет із свино-яловичого фаршу з сиром, запечене у фользі

Рулет із свино-яловичого фаршу з сиром, запечене у фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рулет із свино-яловичого фаршу з сиром не тільки ситне блюдо, але до того ж і красиве. Так що, цей рулет можна сміливо подавати на святковий стіл.

Інгредієнти

Фарш свинячий – 400 гр
Фарш яловичий – 400 гр
Хліб – 1-2 шматочка
Молоко або вода – 2-3 ст. л.
Яйце куряче – 1 шт.
Сіль, спеції – за смаком
Спеції – за смаком
Часник – 1-2 зубчики
Сир – 250 гр
Томатна паста – 5 ст. л.
Рубана зелень – при подачі

Як приготувати Рулет із свино-яловичого фаршу з сиром, запечене у фользі

Рулет із свино-яловичого фаршу з сиром не тільки ситне блюдо, але до того ж і красиве. Так що, цей рулет можна сміливо подавати на святковий стіл.

Покроковий рецепт

Старий хліб розмочити в молоці або воді.

Свинячий і яловичий фарш перекласти з глибоку миску, додати яйце, сіль, спеції, розмочений і віджатий від зайвої рідини хліб, роздавлений часник. Гарненько вимісити фарш для рулету.

Сир натерти на крупній тертці.

Викласти на стіл харчову плівку, розкласти по поверхні фарш, рівномірно розподілити його в прямокутний пласт.

Поверх фаршу розкласти тертий сир (з трохи меншою площею, ніж фарш).

За допомогою плівки згорнути м’ясний фарш в щільний рулет. (В це ситуації, так само добре скористатися силіконовим килимком).

Тепер рулет перекладаємо на фольгу, змащену рослинним маслом. Загортаємо рулет у фольгу. Перекладаємо все на деко. Запікаємо фарширований рулет при температурі 200 градусів близько 30 хвилин.

Через 30 хвилин дістаємо деко і розгортаємо фольгу. Змащуємо м’ясний рулет томатною пастою і продовжуємо запікати при тій же температурі ще 10 хвилин або до красивої скориночки.

Дістаємо м’ясний рулет з свино-яловичого фаршу і остуджуємо. При подачі посипаємо його січеною зеленню і скибочками нарізаємо його. Подаємо з гарніром. Приємного апетиту!