Рулет із свино-яловичого фаршу з сиром не тільки ситне блюдо, але до того ж і красиве. Так що, цей рулет можна сміливо подавати на святковий стіл.
Інгредієнти
Фарш свинячий – 400 гр | |
Фарш яловичий – 400 гр | |
Хліб – 1-2 шматочка | |
Молоко або вода – 2-3 ст. л. | |
Яйце куряче – 1 шт. | |
Сіль, спеції – за смаком | |
Спеції – за смаком | |
Часник – 1-2 зубчики | |
Сир – 250 гр | |
Томатна паста – 5 ст. л. | |
Рубана зелень – при подачі |
Рулет із свино-яловичого фаршу з сиром не тільки ситне блюдо, але до того ж і красиве. Так що, цей рулет можна сміливо подавати на святковий стіл.
Покроковий рецепт
Старий хліб розмочити в молоці або воді.
Свинячий і яловичий фарш перекласти з глибоку миску, додати яйце, сіль, спеції, розмочений і віджатий від зайвої рідини хліб, роздавлений часник. Гарненько вимісити фарш для рулету.
Сир натерти на крупній тертці.
Викласти на стіл харчову плівку, розкласти по поверхні фарш, рівномірно розподілити його в прямокутний пласт.
Поверх фаршу розкласти тертий сир (з трохи меншою площею, ніж фарш).
За допомогою плівки згорнути м’ясний фарш в щільний рулет. (В це ситуації, так само добре скористатися силіконовим килимком).
Тепер рулет перекладаємо на фольгу, змащену рослинним маслом. Загортаємо рулет у фольгу. Перекладаємо все на деко. Запікаємо фарширований рулет при температурі 200 градусів близько 30 хвилин.
Через 30 хвилин дістаємо деко і розгортаємо фольгу. Змащуємо м’ясний рулет томатною пастою і продовжуємо запікати при тій же температурі ще 10 хвилин або до красивої скориночки.
Дістаємо м’ясний рулет з свино-яловичого фаршу і остуджуємо. При подачі посипаємо його січеною зеленню і скибочками нарізаємо його. Подаємо з гарніром. Приємного апетиту!