Рулет з індички Глазастик

Рулет з індички Глазастик – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для фаршу можна використовувати і свинину і яловичину, вибираєте на свій смак.

Покроковий рецепт


Відварити і почистити яйця

Дрібно нарізати цибулю, натерти часник. За бажанням можна через м’ясорубку

Індичку подрібнити, відправити до цибулі з часником. М’ясо можна брати будь-який на ваш смак.
Хліб з молоком перемолоти в блендері або замочити і пропустити через м’ясорубку. Надіслати до фаршу.
Додати 1 яйце, сіль, перець за смаком.

Добре вимішуємо фарш і відправляємо в холодильник на пів години

На пергаментний папір выкладымаем весь фарш і надаємо прямокутну форму, викладаємо зверху яйця


З допомогою паперу загортаємо рулет і приминаем округляючи у форму ковбаски


Перекладаємо рулет на деко, робимо виделкою 5-6 проколів


Яйце збиваємо і зверху рулет обмазуємо



Відправляємо в духовку на 40 хв. на 180-200 градусів, регулюйте самі по своїй.
Насолоджуйтеся ніжним смаком і радуйте рідних.
Приємного апетиту!