Рулет з лаваша з корейською морквою

Рулет з лаваша з корейською морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Тонкий лаваш і якісна корейська морква.

Інгредієнти

лаваш тонкий – 1 шт
корейська морква – 200 гр
плавлений сирок – 2 шт
томат – 1 шт
майонез – 30 мл

Як приготувати Рулет з лаваша з корейською морквою

Простий, але вишуканий рулет з азійських ноткою стане чудовою закускою на святковому столі.

Покроковий рецепт


Для цього рецепта потрібно підготувати наступні інгредієнти. Корейська морква – її треба пробувати, щоб вона була без кислинки. Можна, звичайно, приготувати її самої, але все ж особливістю цієї закуски є швидкість приготування. Плавлені сирки – краще брати салатні види сирків, тому що їх потрібно натерти на тертці, з пастоподібними це зробити набагато складніше. Томати – повинні бути стиглими і м’ясистими, режеем їх кружечками.





Підготувавши необхідну начинку, приступаємо до формування рулету.Важливо перед другим етапом на стіл покласти великий квадрат фольги і лише на неї розкачуємо лист лаваша і змащуємо його тонким шаром майонезу( для цього зручно використовувати корндитерскую кисть). На шар майонезу викладаємо крейскую морква, розподіляючи її по всій поверхні. Наступний шар – натертий сир, а за ним кружечки помідорів.




Тепер закручуємо лаваш вигляді длинноой ковбаски або трубочки. При цьому загорнути рулет фальгой, формуючи довгу цукерку. У такому вигляді відправляємо блюдо в холодильник на 30 хв. Фольга допоможе зберегти форму рулету при його просочення.

Після закінчення часу розкриваємо фольгу і розрізаємо рулет на шматочки по 1 см толшиной. Подаємо на загальному блюді, посипаючи смаженим кунжутом.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!