Салат з корейською морквою і курячим мясом

Салат з корейською морквою і курячим мясом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Інгредієнти

Куряча грудка – 1 шт., відварна (близько 300 г)
Морква – корейська 200 г
Болгарський перець – 1 шт (краще червоний для яскравості салату)
Майонез – 100 г
Сіль – за смаком

Як приготувати Салат з корейською морквою і курячим м’ясом

Покроковий рецепт

Курячу грудку очистити від кісток і шкіри. М’ясо нарізати на невеликі шматочки.

Перець помити, очистити від насіння, нарізати на невеликі кубики.

Змішати у великій мисці м’ясо курки, перець, корейську моркву. Додати майонез, трохи солі. Перемішати.

Салат перекласти в салатник. Приємного апетиту!