Рибний рулет
Інгредієнти
Гриби печериці – 4-8 шт | |
Савойська капуста – 4-6 шт (листя) | |
Для рибного мусліну: – 500 г | |
Курячий білок – 2 шт | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Приправа – 1-2 чайні ложки (для риби) | |
Вершки – 350 мл (20-35%) |
.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Приготувати муслін. Перекрутити філе риби двічі через м’ясорубку. Додати спеції, сіль і білки, збити. Поступово вливаючи охолоджені вершки продовжувати збивати. Фарш Муслін готовий. Покрокове приготування рибного фаршу «Муслін» тут. Стіл вистелити харчовою плівкою. Викласти листя савойської капусти.
На листя капусти вкласти половину рибного фаршу «Муслін».
На фарш викласти в ряд печериці, злегка вдавивши в муслін.
Поверх грибів викласти решту рибний муслін. Загорнути капустяні листи в рулет. Зафіксувати плівкою. Гарненько зав’язати кінці.
Рулет з рибного мусліну покласти в каструлю (гусятницю, якщо дуже довгий), залити холодною водою, поставити на вогонь. Як тільки вода закипить, зменшити вогонь до самого мінімуму (вона не повинна кипіти) і варити 20-30 хвилин (залежно від товщини рулету) з моменту закипання. Щоб рулет не спливав, притисніть його тарілкою/блюдцем.
Дістати рулет з каструлі, прибрати в холодильник на 10 годин. З готового рулету зняти харчову плівку, нарізати скибочками, подавати до столу. Приємного апетиту!