Рулети з форелі з сиром

Рулети з форелі з сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рулети з форелі з сиром

Інгредієнти

Форель – 700 г (форель на шкірі або сьомга)
Сир твердий – 100 г
Мелений чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком
Кріп – невеликий пучок
Рослинне масло – для смаження

Як приготувати Рулети з форелі з сиром

.

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Взяти великий шматок філе, приблизно 30 х 15 см (довжина х ширина). Філе почистити від луски, видалити кісточки. Зрівняти товщину шматка, зрізавши верх.

Укласти філе риби шкірою вниз, посолити, поперчити, присипати дрібно рубаним кропом.

Натерти сир на тертці. Посипати рибу сиром, залишаючи вільними краю. (У мене тертого сиру не вистачило, тому я ще додала скибочки плавленого сиру).

Згорнути філе рулетом вздовж тулуба риби, починаючи від хвоста. Закріпити зубочистками. Загорнути у фольгу і прибрати в морозильну камеру години на 2, щоб рулет «схопився».

Коли рулет трохи підмерзне, нарізати гострим ножем на скибочки товщиною в 1-1,5 см. На розпеченій сковороді на рослинному маслі обсмажити кожен шматочок з обох сторін до готовності. Кришкою накривати рибу під час смаження не треба, вона і так дуже швидко готуватися. При бажанні міні рулетики можна запекти в духовці при температурі 180 градусів.

Приємного апетиту!