Рулети з кабачків

Рулети з кабачків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Найкраще смак кабачків поєднується з часником. Рулети з часниковим соусом не залишать нікого байдужими. А готувати це блюдо зовсім не важко, вийде у будь-якої господині.

Покроковий рецепт

Перед тим, як приступити до приготування, необхідно підготувати продукти. Овочі помити, кабачки очистити і нарізати смужками. Товщина смужки повинна бути не більше 2 см, щоб легко крутити рулет. Нарізані кабачки посолити і трохи залишити, щоб випарувалася зайва волога.

Обсмажити кабачки з двох сторін на рослинній олії і охолодити.

Для приготування часникового соусу можна використовувати майонез замість йогурту, але йогурт все ж корисніше. Два зубчики часнику подрібнюємо і додаємо в йогурт, приправляємо чорним перцем і хмелі-сунелі. При бажанні можна додати ще трохи каррі і свіжої порізаної зелені. Соус готовий!

Обсмажені кабачки змащуємо соусом , кладемо шматочок помідора і звертаємо рулетик.

Робимо це дія з усіма кабачками. Подавати закуску можна і як окрему страву! Приємного апетиту!