Рулетики свинячі з начинкою з моркви і спаржі

Рулетики свинячі з начинкою з моркви і спаржі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинину порізати на невеликі пластинки вздовж волокон, ретельно відбити. Відбивні повинні вийти дуже тоненькими, щоб при смаженні не розгорнулися. Злегка підсолити їх.

Почистити моркву, підготувати спаржу. Обсмажити овочі на олії до рум’яності.Викласти на свинячі відбивні моркву і спаржу, загорнути рулетиками.

Нагріти в глибокій сковороді олію. Опустити в масло м’ясні рулетики швом вниз. Обсмажити до рум’яної скоринки, поступово перевертаючи, щоб рулетики були рівномірно просмажені з усіх боків.

Після приготування можна порізати свинячі рулетики на кілька частин. Подати до столу в гарячому вигляді. На гарнір можна приготувати відварний рис з смаженими грибочками.