Рулетики з лаваша з крабовими паличками і сиром

Рулетики з лаваша з крабовими паличками і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для подрібнення візьмемо тертку. Подрібнюємо на ній спочатку сир твердих сортів (підійде російський, голландський, гауда, пармезан тощо). Крабові палички очищаємо від упаковки, також натираємо.

Підготовлені пір’я зеленого лука перекладаємо на обробну дошку і дрібно рубаємо. Викладаємо зелену нарізку в миску до сиру і крабовим паличкам. Часник пропускаємо через спеціальний прес – чеснокодавку. Додаємо в миску майонез. Спецій, як правило, не потрібно.

Подрібнені інгредієнти для закуски добре перемішуємо.

Отриману масу розподіляємо (намазуємо) тонким шаром на лаваш.

Лаваш з начинкою скачуємо туго в рулет. Одержаний рулет загортаємо в харчову плівку, прибираємо в холодильник.

Перед подачею на стіл, рулет нарізаємо на частини. Подаємо смачні рулетики на стіл, приємного всім перекусу!