|
Гриби – 300 грам найкраще підходять лісові маслюки |
|
Куряча грудка – 200 грам |
|
Болгарський перець – 1-2 шт. |
|
Ріпчаста цибуля – 1 шт. |
|
Оливкова олія – 50 мл |
|
Вершкове масло – 20 грам |
|
Ананас – 200 грам |
|
Майонез – 200 грам |
|
Мелений чорний перець – 1/2 ч. л. за смаком |
|
Сіль – 1 ч. л. за смаком |
|
Орегано – 1 / 2 ч. л. за смаком |
|
Часник – 1/2 ч. л. сухої |
|
Яйця курячі – 3 шт. |
|
Кукурудза консервована – 50 грам для прикраси |
|
Кріп – 10 грам для прикраси |
|
Лимонна кислота – 1 ст. л. на 1 л. води |
Як приготувати Салат “Бабине літо” з лісовими грибами