Салат Бабине літо з лісовими грибами

Салат Бабине літо з лісовими грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гриби – 300 грам найкраще підходять лісові маслюки
Куряча грудка – 200 грам
Болгарський перець – 1-2 шт.
Ріпчаста цибуля – 1 шт.
Оливкова олія – 50 мл
Вершкове масло – 20 грам
Ананас – 200 грам
Майонез – 200 грам
Мелений чорний перець – 1/2 ч. л. за смаком
Сіль – 1 ч. л. за смаком
Орегано – 1 / 2 ч. л. за смаком
Часник – 1/2 ч. л. сухої
Яйця курячі – 3 шт.
Кукурудза консервована – 50 грам для прикраси
Кріп – 10 грам для прикраси
Лимонна кислота – 1 ст. л. на 1 л. води

Як приготувати Салат “Бабине літо” з лісовими грибами