Яскравий салат Буряковий шампіньйон” – це оригінальне і смачне блюдо, яке дуже вдало поєднує варений буряк, смажені гриби і зелений горошок. Ці продукти доповнюють ріпчаста цибуля з часником, а також зелень цибулі і кропу.
1 велику цибулину тонко нашаткувати і обсмажити на олії.
300 г великих печериць нарізати четвертинками і додати до цибулі. Все змішати, обсмажувати 5-8 хвилин, потім прибрати з вогню і остудити.
300 г вареного буряка і 3 хрустких маринованих огірочка нарізати кубиками.
1 великий зубок часнику довільно подрібнити ножем або потерти.
300 г зеленого горошку, відкинути на друшляк і промити.
Всі інгредієнти з’єднати в салатниці, заправити сіллю і сумішшю перців, рубаним кропом, рубаним зеленим луком і, звичайно ж, маслом.
Салат Буряковий шампіньйон” перемішати, настояти 10-15 хвилин, щоб грибочки забарвилися в колір буряка, і подавати до столу!