Крабовий салат з перцем і арахісом

Крабовий салат з перцем і арахісом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Крабовий салат з перцем і арахісом

Всім відомий крабовий салат з яйцем і кукурудзою. Представляємо вам відмінну альтернативу салату без майонезу. Ситний, корисний і красивий салат ідеально підійде для будь-якого торжества. Для його відтворення вам знадобиться:
крабове м’ясо – 200 грам;
солодкий і гострий перець – 2 штуки;
арахіс – 100 грам;
листи салату – 100 грам;
оливкова олія – 50 мл;
лимонний сік – ложка.
1. Крабове м’ясо наріжте тонкими смужками.
2. Солодкий перець очистіть і нарубаєте смужками. Гострий перець очистіть і наріжте кружальцями.
3. Арахіс подрібніть в блендері.
4. Промийте листи салату і викладіть на блюдо.
5. Змішайте разом м’ясо краба, солодкі перці, арахіс. Заправте блюдо соком лимона і оливковим маслом. Викладіть на листи салату і подавайте гостям.