Салат «Івасі під шубою»

Салат «Івасі під шубою» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, філе івасі нарізаємо у формі дрібних кубиків. Викладаємо рибні кубики першим шаром на відповідне блюдо (салатник).

Рибний шар з івасі покриваємо нарізкою з ріпчастої цибулі. Цей шар слід покрити сіточкою з майонезу.

Наступний шар з картоплі. Відварну картоплю натираємо спочатку, а потім рівномірно розподіляємо по луковому ряду. Картопляний шар також промазуємо майонезом.

Тепер піде морквяний шар. Моркву теж подрібнюємо на тертці. Цей шар не забуваємо теж змастити майонезом.

Завершальний шар з буряка. Викладаємо шар з натертої свеколки, змащуємо.

Салату потрібно спочатку просочитися, тому прибираємо його в холодильник. Перед подачею до столу, прикрашаємо листковий салат з івасі порубаним зеленою цибулею або на свій розсуд.

Приємного всім апетиту!