Для приготування страви потрібно:
• Жовтий перець – 200 грам (1 велика штука)
• Корейська морква – 300 грам
• Куряча грудка – 300 грам
• Ріпчаста цибуля – 100 грам (1 штука)
• Сіль, перець, петрушка, сметана.
Покрокова інструкція:
1. Курячі грудки промити під струменем проточної теплої води, зняти шкіру, варити на середньому вогні 35 хвилин. В кінці додати половину столової ложки солі.
2. Вийняти відварену грудинку, остудити, порізати на дрібні шматочки, попередньо позбавити від усіх кісток.
3. Нарізати ріпчасту цибулю, жовтий перець дрібними кубиками.
4. Змішати відварену грудинку, корейську моркву, цибулю, перець. Перемішати, поперчити, додати дві столові ложки сметани. Залишити в холодильнику на 2-3 години.
Блюдо готове, приємного апетиту!