Наповнити середню каструлю з холодною водою і довести до кипіння. Воду злегка посолити і насипати в неї необхідну кількість зеленого горошку. Варити зелений горошок хвилини дві, потім відкинути його на друшляк, підсушити і остудити.
В іншій каструльці в подосоленой воді відварити молоду стручкову квасолю до готовності. Злити гарячу воду і залити квасолю крижаною водою, щоб остаточно зупинити процес готування. Відкинути на друшляк, дати стекти воді.
Цибулю почистити, дрібненько порізати. Змішати цибулю і всі інгредієнти для заправки: насіння гірчиці, порошок перцю чилі, оливкова олія, чорний кмин, подрібнений часник, коріандр, цедру лимона, подрібнений естрагону і сіль крупного помелу. Все це добре перемішати.
У глибокій мисці змішати стручкову квасоля, зелений горошок і листя шпинату, попередньо промиті і просушені.
Заправити зелений салат ароматною заправкою і подавати до столу. Приємного апетиту!