Особливість приготування буряка для нашого салату полягає в тому, що буряк ми будемо запікати в духовці, а не варити, як звичайно. Так в ній збережеться набагато більше користі і смак буде більш насиченим.

Інгредієнти
| Буряк – 400 гр | |
| Сир – 50 гр | |
| Насіння кунжуту – 30 гр | |
| Часник – 1 зубчик | |
| Масло – 20 гр оливкова або подсолничное | |
| Сіль – 1 щіпка |
Буряк-це овоч, який просто зобов’язаний бути присутніми в нашому раціоні взимку. Вона дуже багата корисними речовинами і вітамінами для організму людини.
Покроковий рецепт
Першим ділом моєму буряк, обрізаємо все зайве і загортаємо її у фольгу для запікання. Ставимо в розігріту духовку на годину-півтори.

В цей час готуємо інші ингридеенты. Тремо на тертці сир, чистимо часник, відміряємо 30 гр насіння кунжуту.
Після того, як буряк приготувалася і охолола нарізаємо її тоненькими скибочками (можна з допомогою для чищення овочів)
Додаємо інші інгредієнти і перемішуємо.
Заправляємо олією і салат готовий!
