Варіація листкового салату з рибою і грейпфрутом.
Інгредієнти
Грейпфрут – 1/2 шт. | |
Слабосолона сьомга – 150 гр | |
Сир – 100 гр | |
Яйця – 3 шт. | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Оливки – кілька штук | |
Журавлина – для прикраси |
Ніжний рибний салат з сьомгою до Новорічного столу! Готувати такий листковий салат – одне задоволення. Страву можна приготувати як загальне, так і порційне.
Покроковий рецепт
Сир збити блендером (або натерти на тертці).
Грейпфрут очистити від шкірки і плівки, нарізати кубиками. Червону рибу нарізати дрібними кубиками. Оливки нарізати кружечками.
Яйце відварити круто, остудити, почистити. Натерти на дрібній тертці окремо жовток і білок.
У кільці викласти салат шарами (у мене замість кільця пластикова пляшка :-), та пробачать мене кухаря). Шар грейфрукта, червоної риби, сиру, жовтка і білка. Зверху посолити. Заправити рибний салат з сьомгою рослинним маслом.
На готовий салат з червоною рибою зверху викласти кільця оливок і прикрасити журавлиною. Приємного апетиту!