Салат-коктейль з сьомгою і грейпфрутом

Варіація листкового салату з рибою і грейпфрутом.

Інгредієнти

Грейпфрут – 1/2 шт.
Слабосолона сьомга – 150 гр
Сир – 100 гр
Яйця – 3 шт.
Рослинна олія – 2 ст. л.
Оливки – кілька штук
Журавлина – для прикраси

Як приготувати Салат-коктейль з сьомгою і грейпфрутом

Ніжний рибний салат з сьомгою до Новорічного столу! Готувати такий листковий салат – одне задоволення. Страву можна приготувати як загальне, так і порційне.

Покроковий рецепт

Сир збити блендером (або натерти на тертці).

Грейпфрут очистити від шкірки і плівки, нарізати кубиками. Червону рибу нарізати дрібними кубиками. Оливки нарізати кружечками.

Яйце відварити круто, остудити, почистити. Натерти на дрібній тертці окремо жовток і білок.

У кільці викласти салат шарами (у мене замість кільця пластикова пляшка :-), та пробачать мене кухаря). Шар грейфрукта, червоної риби, сиру, жовтка і білка. Зверху посолити. Заправити рибний салат з сьомгою рослинним маслом.

На готовий салат з червоною рибою зверху викласти кільця оливок і прикрасити журавлиною. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Салат «Чарівний мішечок» з сьомги