Дуже простий і легкий у приготуванні. Не вимагає витрат. Відмінний варіант на швидку руку.
Інгредієнти
Квасоля консервована – 1 банку | |
Ковбаса варено-копчена – 100-150 гр | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт | |
Кріп свіжий або заморожений – 1 пучок | |
Помідор – 2 шт | |
Майонез – За смаком |
Добрий день! Хочу поділитися простим рецептом смачного і швидкого салатику з червоною квасолею. З цим салатом я познайомилася ще в студентські роки. Не раз виручав, коли мало часу на готування.
Буває так, що на вечерю їсти і гарнір, і гаряче, але хочеться ще чогось смачненького. Салат «Квасолька» якраз підійде для такого випадку. Тим більше, що інгредієнти, напевно знайдуться в холодильнику кожної господині.
Покроковий рецепт
Ковбасу нарізати тонкою соломкою.
Помідори помити і порізати так само соломкою.
Цибулю очистити і нарізати тоненькими півкільцями або четвертинками.
Злити воду з банки з квасолею, викласти квасолю в салатник.
Додати кріп. Чим більше кропу, тим смачніше.
Додати майонез і перемішати. Простий, ситний і, головне, смачний салат готовий. Приємного апетиту!