Свіжий огірок (середній) 3 шт.
Куряче філе (грудка) 250 г
Оливкова олія (рафінована) для смаження
Перець (взяти чорний) і сіль за смаком
Рафінована рослинна олія (соняшникова) 1/4 ст.
Спосіб приготування: куряче філе Викладаємо в киплячу підсолену воду і відварюємо до готовності. Потім виймаємо, остуджуємо, нарізаємо на шматочки і розбираємо на тонкі волокна. Свіжі огірки промиваємо під холодною водою і нарізаємо дрібною соломкою (на тертці не трьом, так як виділиться багато рідини). Цибулину очищаємо і ріжемо півкільцями. Пучок салату розбираємо на листя і нарываем руками на невеликі шматочки. Твердий сир необхідно натерти на тертці (взяти велику). Готуємо заправку для салату. В окремій мисці змішуємо соняшникова рафінована олія, сіль і перець. Часник подрібнюємо ножем або раздавливаем з допомогою чеснокодавилки. Додаємо його в миску з маслом і добре перемішуємо. Беремо шматок бородінського хліба і нарізаємо його на маленькі кубики. Викладаємо їх на сковороду, змащену оливковою олією рафінованою, і обсмажуємо до рум’янцю. Викладаємо в миску і остуджуємо. Тепер з’єднуємо всі приготовані інгредієнти для салату. У миску викладаємо шматочки курячого філе, свіжий огірок, цибулю, шматочки листя салату і натертий сир. Поливаємо все приготовленої часниковою заправкою і акуратно перемішуємо. Блюдо викладаємо в салатник, посипаємо сухарями і подаємо до столу.