Для початку зваримо картоплю, яйця і моркву. Коли зварені інгредієнти охолонуть, почнемо складати салат. Консервовану сайру розімніть виделкою. Разровняем рибу по всій тарілці і змастимо майонезу.
Крупно натерті білки яйця розкласти на рибу і розрівняти. Знову додати трохи майонезу.
Крупно натерту морквину розкласти на шар яєчних білків. Розрівняти і додати майонез.
Цибуля – наступний шар нашого салату. Наріжемо дрібними кубиками ріпчасту цибулю. Потім розподілимо його по морквині.
Натерту на крупній тертці картоплю розкласти на луці. Її потрібно трохи підсолити і змастити майонезом.
Зверху картоплю посипаємо натертим сиром. Не забуваємо про майонез.
Завершальний крок-посипати сир дрібно нарізаними жовтками. Наш салат готовий.