Салат Мімоза з сардини з вершковим маслом і плавленим сиром

Салат Мімоза з сардини з вершковим маслом і плавленим сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

“Мімоза” з вершковим маслом – ніжний салат з пікантним зеленою цибулею до свята!

Інгредієнти

Сардина в олії – 1 банка
Плавлений сир – 45 г
Вершкове масло – 35 г
Яйця – 3 шт.
Зелена цибуля – невеликий пучок
Майонез – опціонально

Як приготувати Салат “Мімоза” з сардини з вершковим маслом і плавленим сиром

Класичний салат в новому виконанні з ароматним маслом і цибулею чудово доповнити нейтральні і гострі гарніри овочеві страви. Закуска здивує простим приготуванням, мінімумом інгредієнтів і бюджетним набором компонентів!

Покроковий рецепт

Першим ділом потрібно відварити яйця і очистити. Поділити на білки і жовтки. Білки натерти на дрібній тертці, змішати з майонезом і утрамбувати нижнім шаром.

Зверху натерти м’який плавлений сир вершковий.

Покрити половиною баночки консервованої сардини в олії, попередньо розім’ятої виделкою. Зверху змастити рибу майонезом і натерти заморожене вершкове масло.

Посипати рубаним зеленим луком.

Викласти другу частину сардини в маслі і покрити майонезом.

Засипати закуску тертим на дрібній тертці яєчними жовтками.

Дати салату настоятися в холодильнику не менше години. Щоб холодна закуска не заветрилась, потрібно накрити її листом харчової плівки. Подавати страву до столу охолодженим, до картопляним або рисовим гарніром. “Мімоза” також відмінно впишеться у святкове меню. Приємного апетиту!