Ми рекомендуємо, звичайно ж приготувати моркву по-корейськи самим. Про досить нове або добре забуте старе рецепті приготування морквини по-корейськи ми Вам і розповімо!
Інгредієнти
Морква – 1 кілограм | |
Цукор – 1 ложечка | |
Оцет – 30 мілілітрів | |
Масло рослинне – 100 мілілітрів | |
Сіль – 1 ложечка | |
Часник – 6 зубчиків | |
Кінза суха – 3 чайні ложечки | |
Перець червоний – 0,3 ложечки | |
Перець чорний – 0,5 ложечки |
Напевно, переважна більшість радянських людей люблять споживати моркву, але не в простому вигляді, а приготовану по-корейськи. Така морква дійсно дуже апетитна і найголовніше дуже смачна і корисна. Можна таку моркву купити в магазині, а можна приготувати самому.
Ми рекомендуємо, звичайно ж приготувати моркву по-корейськи самим. Про досить нове або добре забуте старе рецепті приготування морквини по-корейськи ми Вам і розповімо!
Покроковий рецепт
Отже, почнемо приготування!
Дістаємо тертку. Беремо моркву. Натираємо на крупній тертці. Заправляємо цукровим піском і сіллю. Відставляємо на 30 хвилин постояти.
Після закінчення часу засипаємо перець чорний і червоний. Всі разом перемішуємо і відставляємо ще на 10 хвилин.
Далі заливаємо оцет і знову відставляємо ще на 20 хвилин. За цей час необхідно дістати сковороду, на ній обсмажити на невеликій кількості рослинного масла суху кінзу. Після чого додаємо її в морквину. І вже за традицією відставляємо – на 10 хвилин.
Після чого видавлюємо безпосередньо в морквину часник. Відставляємо морквину по-корейськи на 6 годин, а можна і більше.
Після закінчення даного часу морква по-корейськи готова! Ми бажаємо Вам приємного апетиту!