Овочевий салат “Олів’є” з вареною ковбасою і двома видами огірків
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Морква – 3 шт. | |
Яйця – 3 шт. | |
Огірки квашені – 5 шт. | |
Огірки свіжі – 3 шт. | |
Ковбаса докторська – 300 гр. | |
Зелений горошок консервований – 300 гр. | |
Майонез – 350 мл |
Хоча в наш час в інтернеті і в журналах можна знайти безліч варіантів салатів і з різних інгредієнтів, які в нашому дитинстві були недоступні, але все одно салат Олів’є залишається дуже популярним. Адже готується він з простих недорогих і всім доступних компонентів. І нам він нагадує про прекрасне дитинстві, коли салат Олів’є був традиційним блюдом на Новий рік або день народження
Покроковий рецепт
1. Картоплю і моркву добре помити, відварити до готовності. Також відварити яйця. Всі остудити і почистити.
2. Картоплю і моркву нарізати кубиками.
3. Яйця і ковбасу також нарізати кубиками.
4. Огірки двох видів нарізати кубиками.
5. Всі інгредієнти скласти в каструлю і заправити майонезом.
6. Можна заправляти не весь салат, а лише стільки, скільки з’їсте, щоб продовжити термін його зберігання. Так як скільки не готуй цей салат, зазвичай виходить тазик ))