Салат Олівє з ковбасою і 2 видами огірків

Салат Олівє з ковбасою і 2 видами огірків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочевий салат “Олів’є” з вареною ковбасою і двома видами огірків

Інгредієнти

Картопля – 3 шт.
Морква – 3 шт.
Яйця – 3 шт.
Огірки квашені – 5 шт.
Огірки свіжі – 3 шт.
Ковбаса докторська – 300 гр.
Зелений горошок консервований – 300 гр.
Майонез – 350 мл

Як приготувати Салат “Олів’є” з ковбасою і 2 видами огірків

Хоча в наш час в інтернеті і в журналах можна знайти безліч варіантів салатів і з різних інгредієнтів, які в нашому дитинстві були недоступні, але все одно салат Олів’є залишається дуже популярним. Адже готується він з простих недорогих і всім доступних компонентів. І нам він нагадує про прекрасне дитинстві, коли салат Олів’є був традиційним блюдом на Новий рік або день народження

Покроковий рецепт

1. Картоплю і моркву добре помити, відварити до готовності. Також відварити яйця. Всі остудити і почистити.


2. Картоплю і моркву нарізати кубиками.


3. Яйця і ковбасу також нарізати кубиками.

4. Огірки двох видів нарізати кубиками.

5. Всі інгредієнти скласти в каструлю і заправити майонезом.

6. Можна заправляти не весь салат, а лише стільки, скільки з’їсте, щоб продовжити термін його зберігання. Так як скільки не готуй цей салат, зазвичай виходить тазик ))