Олів’є дуже поширений і часто готується в кожній родині салат. Його готують з ковбаси, м’яса і звичайно курки. Олів’є з курочкою має дуже ніжний смак, ніж подобається багатьом господиням.
Інгредієнти
курячого м’яса – 300 гр. | |
картоплі – 300 гр. | |
моркви – 150 гр. | |
солоних огірків – 200 гр. | |
консервованого горошку – 300 гр. | |
ріпчастої цибулі – 200 гр. | |
яйця – 2 шт. | |
майонез – 200 гр. |
Олів’є дуже поширений і часто готується в кожній родині салат. Його готують з ковбаси, м’яса і звичайно курки. Олів’є з курочкою має дуже ніжний смак, ніж подобається багатьом господиням.
Покроковий рецепт
Для початку відварюємо куряче м’ясо і дрібно нарізаємо його.
Після чого моркву і картоплю відварюємо до готовності. Остуживаем і нарізаємо їх маленькими кубиками. Додаємо їх до курячого м’яса.
Далі необхідно відварити і дрібно нарізати яйця і додати їх у загальний салатник.
Після цього беремо солоні огірки і нарізаємо їх невеликими кубиками і додаємо їх до решти индигриентам. Потім подрібнюємо і додаємо цибулю.
Після всіх виконаних маніпуляцій все добре перемішуємо, солимо і заправляємо майонезом. Після чого, все знову перемішуємо.