Салат Олівє з куркою

Салат Олівє з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Олів’є дуже поширений і часто готується в кожній родині салат. Його готують з ковбаси, м’яса і звичайно курки. Олів’є з курочкою має дуже ніжний смак, ніж подобається багатьом господиням.

Інгредієнти

курячого м’яса – 300 гр.
картоплі – 300 гр.
моркви – 150 гр.
солоних огірків – 200 гр.
консервованого горошку – 300 гр.
ріпчастої цибулі – 200 гр.
яйця – 2 шт.
майонез – 200 гр.

Як приготувати Салат “Олів’є з куркою”

Олів’є дуже поширений і часто готується в кожній родині салат. Його готують з ковбаси, м’яса і звичайно курки. Олів’є з курочкою має дуже ніжний смак, ніж подобається багатьом господиням.

Покроковий рецепт

Для початку відварюємо куряче м’ясо і дрібно нарізаємо його.

Після чого моркву і картоплю відварюємо до готовності. Остуживаем і нарізаємо їх маленькими кубиками. Додаємо їх до курячого м’яса.

Далі необхідно відварити і дрібно нарізати яйця і додати їх у загальний салатник.

Після цього беремо солоні огірки і нарізаємо їх невеликими кубиками і додаємо їх до решти индигриентам. Потім подрібнюємо і додаємо цибулю.

Після всіх виконаних маніпуляцій все добре перемішуємо, солимо і заправляємо майонезом. Після чого, все знову перемішуємо.