Салат «Оселедець під шубою з димком»

Салат «Оселедець під шубою з димком» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Для початку відварюємо буряки, картоплю, моркву і яйця до готовності. Остуджуємо і очищаємо їх.

Цибулю ріжемо дрібно і обсмажуємо до готовності протягом 5 хвилин.

Ріжемо оселедець середніми кубиками й викладаємо у форму. Зверху обсмажену цибулю і промазуємо майонезом.

Наступний шар – терті на середній тертці картоплю. Додаємо трохи солі, перцю і поливаємо майонезом.


Зверху на картоплю тремо білки і також змащуємо майонезом.


Потім терта морква і майонез.


На моркву тремо буряк, змащуємо майонезом.

Останній шар – терті жовтки.


Салат готовий. Бажано залишити просочитися на ніч. Приємного апетиту!