Буряковий салат з сардиной

Оригінальний і легкий у відтворенні салат представляємо вам сьогодні. Дивовижне поєднання і швидке приготування дозволить вам закохатися в це блюдо з першої ложки!

Інгредієнти

буряк – 100 грам
сардина – 150 грам
цибуля – 1/2 головки
листя салату рукола або інша зелень – жменя
соус Чу хоу – для гасіння
кріп – кілька гілочок
лимонний сік – 1/4 лимона

Як приготувати Буряковий салат з сардиной

* За бажанням, можна використовувати консервовану сардину в маслі. Буряк можна використовувати варену, але краще, все таки, запекти.

Покроковий рецепт

1. Сардину підготуйте, очистіть.

2. На сковороду вок з маслом викладіть сардину. Обсмажуйте одну хвилину, а після, додайте соус для гасіння Чу хоу.

3. Буряк приправте спеціями і відправте випікатися духова шафа. Готову буряк очистіть, наріжте тонкими слайсами.

4. На тарілку викладіть листя салату чи будь-якою іншою зеленню.

5. Цибулю очистіть і нарубаєте півкільцями.

6. На листя салату викладіть буряк, рибу і цибулю, прикрасити кропом.

7. Збризніть соком лимона.

Дивіться також:  Салат з фореллю і пюре з авокадо