Салат оселедець під шубою з консервів

Салат оселедець під шубою з консервів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Овочі миємо, складаємо в каструлю, туди ж кладемо яйця. Заливаємо окропом і ставимо на вогонь. Через 7-10 хвилин після закипання води, виймаємо яйця. Овочі варимо до готовності. Морква хвилин 15, картопля хвилин 25, а буряк хвилин 30-40. Виймаємо готові інгредієнти, чистимо від шкірки і шкаралупи.

Картоплю натираємо на крупній тертці. Викладаємо на дно салатниці і перемішуємо з двома ложками майонезу. За бажанням можна додати натертий ріпчасту цибулю.

Оселедець консервовану, викладаємо з банки на тарілку і розминаємо виделкою. Перекладаємо в салатницю поверх картоплі.

Один жовток залишаємо для прикраси салату. Яйця натираємо на крупній тертці. Викладаємо поверх консерви. Змащуємо майонезом.

Моркву тремо на крупній тертці. Кладемо поверх яєць. Змащуємо майонезом.

Буряк також трьом на крупній тертці. Покриваємо моркву. Зверху щедро промазуємо майонезом. Прикрашаємо раскрошенным жовтком. Прибираємо на 1 годину в холодильник, щоб салат добре просочився. Приємного апетиту!