Салат Шуба з оселедцем

Салат Шуба з оселедцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В цьому салаті, головне, яку оселедець ми виберемо. У мене оселедець слабосоленого засолу.Відмінно підходить для такого салату.І ще, хто любить солоне, можна кожен шар салату підсолити.

Інгредієнти

оселедець слабосолона – 600гр
цибуля – 2шт маленькі
яйця – 6 шт
морква – 2шт маленькі
картопля – 800гр
свкла – 1шт велика
майонез – 400гр

Як приготувати Салат “Шуба” з оселедцем

Святковий салат “Шуба”. Коли наближаються свята, нас виручить цей ситний і смачний, листковий салат. На столі буде дуже яскравим, за рахунок верхнього шару – буряків.

Покроковий рецепт

Наші інгредієнти…

Оселедець чистимо від нутрощів, добре прибираємо всі кишки. Виймаємо всі кісточки і очищаємо від шкіри. Ріжемо на дрібні шматочки і викладаємо тонким шаром на блюдо.

Всі овочі потрібно відварити. Після того як відварили, ставимо в прохолодне місце,що б вони швидше охололи. Потім, моркву, картоплю і буряк тремо на крупній тертці.

Наступний етап – це цибуля. Чистимо, дрібно нарізаємо і викладаємо зверху оселедця. Цибуля змащуємо майонезом. (Всі шару змащуємо майонезом, крім першого – це наша оселедець.)

Яйця варимо круто. Після того, як, яйця зварилися, опускаємо їх у холодну воду, так вони швидше охолонуть і будуть легше чиститься. І так само як наші овочі, тремо на крупній тертці.

Овочі підготували. Починаємо викладати шари, наших, вже натертих, овочів. І так, зверху кладемо яйце.

НЕ ЗАБУВАЄМО, КОЖЕН ШАР ЗМАЩУЄМО МАЙОНЕЗОМ!!!Потім, моркву.

Після морквини, картопля.

На шар картоплі, майонезу потрібно трохи більше,що б вона добре просочилася.

І останній шар буряк.

От і все. Наш салат “оселедець під шубою” з овочами готовий. Приємного апетиту!