Салат Цезар по-новому

Салат Цезар по-новому – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Курячий салат з огірками, помідорами чері, сиром фета, молодим шпинатом і грінками!

Інгредієнти

Молодий шпинат – жменя
Помідори черрі – 7-9 шт.
Огірок свіжий – 1 шт.
Грудка куряча відварна – 1 шт.
Приправа для м’яса – за смаком
Масло рослинне – 1 ст. ложка
Сіль, перець – за смаком щіпка
Сир Фета – 50 г
Грінки – жменя

Як приготувати Салат “Цезар” по-новому

Цей салат дуже схожий на “Цезар” тільки з полегшеною заправкою. Основа шпинат, сир фета.

Покроковий рецепт

Курячу грудку обробити. присипати м’ясо приправами, сіллю і обсмажити до золотистого кольору. Нарізати шматочками.

Огірок розрізати навпіл і нарізати півкільцями. Нарізати помідори навпіл.

Шпинат промити і обсушити на паперовому рушнику.

Зберемо салат. У глибоку тарілку викласти шпинат. Потім викласти огірки і помідори.

Зверху викласти шматочки курки. Присипати все грінками.

Зверху покришити сир. Заправити олією.

Подавати до столу відразу, поки грінки не розмокли.