Курячий салат з огірками, помідорами чері, сиром фета, молодим шпинатом і грінками!
Інгредієнти
Молодий шпинат – жменя | |
Помідори черрі – 7-9 шт. | |
Огірок свіжий – 1 шт. | |
Грудка куряча відварна – 1 шт. | |
Приправа для м’яса – за смаком | |
Масло рослинне – 1 ст. ложка | |
Сіль, перець – за смаком щіпка | |
Сир Фета – 50 г | |
Грінки – жменя |
Як приготувати Салат “Цезар” по-новому
Цей салат дуже схожий на “Цезар” тільки з полегшеною заправкою. Основа шпинат, сир фета.
Покроковий рецепт
Курячу грудку обробити. присипати м’ясо приправами, сіллю і обсмажити до золотистого кольору. Нарізати шматочками.
Огірок розрізати навпіл і нарізати півкільцями. Нарізати помідори навпіл.
Шпинат промити і обсушити на паперовому рушнику.
Зберемо салат. У глибоку тарілку викласти шпинат. Потім викласти огірки і помідори.
Зверху викласти шматочки курки. Присипати все грінками.
Зверху покришити сир. Заправити олією.
Подавати до столу відразу, поки грінки не розмокли.