Салат вітамінний капустяний з родзинками і яблуками

Салат вітамінний капустяний з родзинками і яблуками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У літній час рекомендується готувати як можна частіше якісь вітамінні страви, а одним з них є капустяний салат з родзинками і яблуками.

Покроковий рецепт

Очищену цибулю нашаткувати, а також білоголову і червонокачанну капусту.

Нарізати тоненькою соломкою яблука. Перекласти всі подрібнені продукти в салатник.

Моркву почистити і натерти на тертці. Додати в салатник промитий ізюм і моркву.

Приготувати заправку з яблучного оцту, йогурту, цукрового піску, рожевого перцю і солі. Збити суміш.

Залити салат приготовленої заправкою, додати трохи солі, перемішати. Подавати вітамінний салат відразу ж до столу.