Якщо у животі бурчить і хочеться чого-небудь смачного і ситного, значить, настав час салатів. Надзвичайно смачний і легкий у приготуванні, він повинен сподобатися будь-якому гурману.
Для приготування знадобиться:
• 1 банка консервованої кукурудзи;
• 400 грам шинки;
• 400 грам печериць (підійдуть як заморожені, так і консервовані);
• 2 невеликі цибулини;
• 1 морква або дві;
• майонез для заправки;
• пучок свіжої зелені для прикраси.
Для початку наріжте моркву і шинку кубиками, діаметром близько 7 мм. Далі перейдіть до подрібнення цибулі (щоб під час процесу очі не сльозилися, змочіть ніж в холодній воді, а краще всього запасіться м’ятними цукерками). Далі наріжте шампіньйони. Якщо ви придбали їх заздалегідь нарізаними, краще подрібнити їх ще більш інтенсивно.
Після цього потрібно обсмажити гриби, цибулю і моркву.
Рекомендується робити це окремо, так кожен продукт збереже свій безпосередній аромат, до того ж час приготування біля кожного елемента різне. Під час приготування грибів, додайте трохи солі.
Коли всі інгредієнти готові, ретельно їх перемішайте і заправте майонезом. Прикрасити блюдо можна як окремими цілісними гілочками зелені, так і сумішшю з неї. Їсти подано!