Приготувати салат зможе будь-яка господиня, інгредієнти не складні. Корисне блюдо рекомендується спробувати всім!

Інгредієнти
| Рукола – 1/2 пучка | |
| Авокадо – 1 шт | |
| Квасоля червона – 100 гр | |
| Твердий сир – 50 гр | |
| Кедрові горішки – 30 гр | |
| Рослинне масло – 30 гр | |
| Помідор – 1 шт | |
| Огірок – 1 шт | |
| Листя салату – 3-4 шт |
Рукола сприяє гарному травленню і насичує організм необхідними мікроелементами. Її незвичайний присмак додає пікантність страв. В салаті вона поєднується з авокадо, який чудово розкриває її відтінки.
Покроковий рецепт

Промити листя салату, руколу, овочі. Квасолю заздалегідь відварити до готовності.

Подрібнити руколу, листя салату, викласти на дно страви, в якому плануєте подавати салат.

Смужками або кубиками нарізати авокадо.

Викласти авокадо на зелень.

Подрібнити помідор і огірок. Викласти на авокадо.
Квасолю викласти на овочі.
Сир натерти на крупній тертці. Висипаємо його зверху і поливаємо рослинним маслом.
Зверху посипаємо кедровими горішками. При подачі потрібно перемішати. Приємного апетиту!
