У цьому салаті є багато корисних інгредієнтів. Таким блюдом корисно їсти зранку чи в обід. Можна подавати на сімейну вечерю або до святкового столу.
Потрібно:
• баклажан;
• дві картоплини;
• половина пучка щавлю;
• дві редиски;
• зелений лук, зелень.
Заправка: склянки йогурту;
• гірчиця, сіль.
Приготування:
1. Баклажани промивають, нарізають смугами, а варену картоплю, редьку і цибулька – скибочками. Щавель з зеленню дрібно шаткують.
2. Підготовлені інгредієнти змішують відразу в салатнику.
3. Йогурт без добавок змішують з готовою гірчицею за смаком, солять і цією сумішшю заправляють вміст салатника.
Перед трапезою салат рекомендується прикрасити гілочками зелені. В холодильнику в заправленому вигляді він довго не зберігається, тому з запасом не рекомендується готувати.