Вам знадобиться:
– 5 скибочок бекону;
– пучок салату латуку;
– 6 штук помідорів черрі;
– огірок середнього розміру;
– 2 шматочки хліба (бажано білого);
– ч. ложка лимонного соку;
– 50 грам сиру;
– півпучка зелені петрушки;
– води столова ложка;
– 2 ст. ложки майонезного соусу.
Кожен скибочку бекону акуратно розрізати в довжину навпіл. Смужки бекону згорнути трубочками і кожну проткнути невеликий зубочисткою. Обсмажити бекон на абсолютно сухій сковороді по 1,5-2,5 хвилини з кожного боку. Зрізати скоринку з хлібних шматочків, м’якоть нарізати кубиками і просушити на сковороді без додавання масла.
Салат порвати на шматочки, огірок нарізати кубиками, черрі четвертинками, петрушку дрібно нашаткувати. Змішати з майонезом однією столовою ложкою води, лимонним соком і петрушкою. Змішати отриманий соус з нашаткованими овочами. Покласти сухарі, перемішати. Зверху викласти бекон. Подавати салат відразу ж до столу, щоб не встигли розм’якнути сухарики.