Якщо вам подобаються прості в приготуванні салати, для яких потрібен мінімальний набір інгредієнтів, то пропонуємо до реалізації квасолевий салат з сухариками.
Інгредієнти
Колбсаса – 200 гр | |
Яйце куряче – 2 шт. | |
Квасоля біла – 0,5 склянки консервована, у власному соку | |
Сухарики – 30 гр | |
Сіль – за смаком | |
Перець мелений чорний – за смаком | |
Майонез – 3 ст. л. | |
Зелень свіжа – за смаком |
Для приготування смачного салату потрібно консервована біла квасоля у власному соку. У страві вона доповнена ковбасою (можна взяти будь-який сорт), вареними курячими яйцями, сухариками. Причому, сухарики можна використовувати як магазинні, так і підсушені самостійно в домашніх умовах. Для заправки інгредієнтів візьмемо майонез. Свіжа зелень і спеції додадуть салату пікантний смак. Готуйте із задоволенням.
Покроковий рецепт
Деякі інгредієнти салату потрібно буде подрібнити. Давайте почнемо з ковбаси. Продукт подрібнюємо дрібними кубиками і відправляємо нарізку в миску.
Наступний інгредієнт салату – відварні курячі яйця. Їх очищаємо від шкаралупи, рубаємо на обробній поверхні шматочками, перекладаємо в миску.
Білу консервовану квасолю перед викладенням до інгредієнтів потрібно перекласти на друшляк, промити під холодною водою, рідину злити.
Викладаємо до інгредієнтів салату сухарики з вашим улюбленим смаком.
Доповнюємо компоненти салату подрібненою свіжою зеленню, заправляємо майонезом, солимо, перчимо за смаком, перемішуємо.
Смачний і простий у приготуванні салат з білою квасолею готовий! Угощаемся на здоров’я!