Чудовий салатик, в якому варена буряк чудово «сусідить» з чорносливом і фініками. Спробуйте таке корисне блюдо і ви.
Інгредієнти
Буряк – 1 шт. | |
Фініки – 6-7 шт. | |
Чорнослив – 7-8 шт. | |
Горіхи волоські – 1 жменя | |
Олія оливкова – за смаком | |
Сіль – щіпка |
У нашому рецепті основний інгредієнт – це буряк. Коренеплід потрібно попередньо і бажано заздалегідь відварити в злегка присоленной воді до готовності (перевірити можна, проткнувши виделкою). Також слід приділити увагу финикам і чорносливу. З фініків видалити кісточки. Якщо кісточки є в чорносливі, також отримати їх.
Покроковий рецепт
Приступаємо до реалізації рецепта. Відварну буряк очищаємо від шкірки, нарізаємо у формі тонкої соломки.
Фініки подрібнюємо тонкими смужками.
Чорнослив для салату на обробній поверхні наріжемо шматочками.
З’єднуємо подрібнені інгредієнти корисного салату в мисці. Додаємо волоські горіхи (їх небагато треба потовкти, щоб не було великих шматочків).
В якості заправки беремо масло оливи. Заливаємо потрібну кількість і перемішуємо.
Смачний, а головне – корисний для нашого організму салат з вареного буряка готовий! Приємного апетиту, пригощайтесь на здоров’я!