Чудовий салатик, в якому варена буряк чудово «сусідить» з чорносливом і фініками. Спробуйте таке корисне блюдо і ви.

Інгредієнти
| Буряк – 1 шт. | |
| Фініки – 6-7 шт. | |
| Чорнослив – 7-8 шт. | |
| Горіхи волоські – 1 жменя | |
| Олія оливкова – за смаком | |
| Сіль – щіпка |
У нашому рецепті основний інгредієнт – це буряк. Коренеплід потрібно попередньо і бажано заздалегідь відварити в злегка присоленной воді до готовності (перевірити можна, проткнувши виделкою). Також слід приділити увагу финикам і чорносливу. З фініків видалити кісточки. Якщо кісточки є в чорносливі, також отримати їх.
Покроковий рецепт

Приступаємо до реалізації рецепта. Відварну буряк очищаємо від шкірки, нарізаємо у формі тонкої соломки.

Фініки подрібнюємо тонкими смужками.

Чорнослив для салату на обробній поверхні наріжемо шматочками.

З’єднуємо подрібнені інгредієнти корисного салату в мисці. Додаємо волоські горіхи (їх небагато треба потовкти, щоб не було великих шматочків).

В якості заправки беремо масло оливи. Заливаємо потрібну кількість і перемішуємо.

Смачний, а головне – корисний для нашого організму салат з вареного буряка готовий! Приємного апетиту, пригощайтесь на здоров’я!
