Салат з буряка, чорносливу та фініків

Салат з буряка, чорносливу та фініків – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приступаємо до реалізації рецепта. Відварну буряк очищаємо від шкірки, нарізаємо у формі тонкої соломки.

Фініки подрібнюємо тонкими смужками.

Чорнослив для салату на обробній поверхні наріжемо шматочками.

З’єднуємо подрібнені інгредієнти корисного салату в мисці. Додаємо волоські горіхи (їх небагато треба потовкти, щоб не було великих шматочків).

В якості заправки беремо масло оливи. Заливаємо потрібну кількість і перемішуємо.

Смачний, а головне – корисний для нашого організму салат з вареного буряка готовий! Приємного апетиту, пригощайтесь на здоров’я!