Салат з буряка з бринзою

Салат з буряка з бринзою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Відварити буряк, охолодити, почистити і натерти на тертці.
Можна швидко приготувати буряк в мікрохвильовці, не очищаючи покласти в пакет і зав’язати, і відправити на 15-20 хвилин в залежності від розміру плоду в мікрохвильову піч. Пакет вздуется, але не лопне.
Є спосіб швидкого варіння, опустити в холодну воду і поставити кипіти на плиту на великому вогні не накриваючи кришкою хвилин 20, але вода повинна покривати коренеплід на 5-8 см, потім опустити під струмінь холодної води на 10 хвилин.

Почистити і натерти на дрібній тертці часник або пропустити через прес, додати до буряка.



Посолити, поперчити, бринзу порізати і додати до решти інгредієнтів. Заправити рослинним маслом, перемішати і насолоджуватися ніжним смаком.
Приємного апетиту!