Салат з червоної капусти з грейпфрутом і авокадо

Салат з червоної капусти з грейпфрутом і авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Червону капусту промийте, наріжте і перетріть з додаванням оцту і цукру, щоб виділився сік. Жорсткі стебла потрібно обрізати, вони в салат не підуть.

Салат ромен промийте і наріжте. Морква почистіть і натріть на крупній тертці.

Грейпфрут очистіть від шкірки, розділіть на часточки. Видаліть з кожної часточки мембрану, наріжте на шматочки. Мигдаль дрібно порубаєте (якщо він у вас не пластівцями).

Авокадо очистіть від шкірки, розріжте навпіл, видаліть кісточку, нарежтье скибочками. Щоб авокадо не потемнів збризніть лимонним соком.

У великій глибокій мисці для салатів, змішайте червону капусту, салат ромен, морква, грейпфрут і мигдаль разом. Посоліть за смаком і перемішайте.

Викладіть зверху авокадо, сбрызнутое лимонним соком. Присипте насінням кунжуту, щоб страва виглядало гарнішим (кунжутне насіння попередньо потрібно обсмажити на сухій сковороді). Подавайте салат з будь-яким улюбленим соусом. Можна просто заправити йогуртом без добавок.