.
Інгредієнти
Червона квасоля – 2 чашки сухої червоної квасолі | |
Цибулю зелений – 3-4 пера | |
Кінза – 1/ 4 склянки листя | |
Імбир – 1 1 / 2 чайної ложки тертого імбиру | |
Часник – 1 зубчик | |
Рисовий оцет – 1 ст. л. | |
Кунжутне масло – 1 ст. л. | |
Мелений білий перець – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Авокадо – 1 шт. |
Як приготувати Салат з червоною квасолею, авокадо і імбиром
2 порції, як основне блюдо або 4 порції як гарнір
Покроковий рецепт
Відварити квасолю до готовності. Зробити заправку: в маленькій мисці перемішати тертий імбир, часник, рисовий оцет, кунжутне масло, і білий перець.
Зелену цибулю нарізати трохи навскіс, кінзу нашаткувати. Змішати зелень з готовою квасолею. Заправити соусом.
Накрити кришкою і дати настоятися не менше 1 години, щоб смаки об’єдналися. Квасоля посолити. Безпосередньо перед подачею на стіл зверху викласти скибочки авокадо.