Салат з карамелизованной грушею і яловичим язиком по-японськи

Салат з карамелизованной грушею і яловичим язиком по-японськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Поставити на помірний вогонь каструлю, покласти в неї добре промитий яловичий язик, влити прохолодну відфільтровану воду у великій кількості, додати необхідну кількість ялівцевих ягід, а також бутони гвоздики, горошини запашного перцю і лавровий лист. Варити яловичий мову в ароматних спеціях до повної готовності.

Потім перекласти цей субпродукт у посуд з крижаною водою на п’ять хвилин. Далі акуратно видалити з мови шкірку, після чого нарізати цей субпродукт смужками невеликого розміру.

Видалити у груші серцевину, потім нарізати плід на вісім рівних повздовжніх частин, після цього поставити на слабкий вогонь сковороду з товстим дном, прогріти в ній необхідну кількість вершкового масла, додати рідкий мед, насипати кунжутне насіння.

Перемішати гарненько все, додати шматочки груші, обсмажувати їх кілька хвилин в медово-масляної суміші так, щоб вони не розвалилися під час смаження.

В цей же час можна почистити імбирний корінь. Дрібно натерти його і перекласти в невелику миску. Влити лаймовий свіжовіджатий сік, а також горіхове і кунжутне масло. Додати в цю ж посуд солодкий соєвий соус і пасту місо, потім ще раз дуже ретельно перемішати інгредієнти, накрити посуд з приготовленим соусом плівкою і ненадовго відставити в сторону.

Підготувати блюдо, викласти в нього промиті і підсушене листя шпинату, додати ароматну заправку і нарізаний яловичий язик, добре перемішати все.

Розкласти зверху карамелизованные грушеві шматочки, приготований салат посипати подрібненою шніт-цибулею, потім подавати приготоване блюдо до столу.