Салат з курячих потрухів з руколою та овочами

Салат з курячих потрухів з руколою і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з курячих потрухів з руколою, овочами і блакитним сиром.

Інгредієнти

помідори черрі – 16 шт.
курячі потрухи – 460 г
суміш з різних сушених пряних трав подрібнених – 1 ч. ложка з гіркою
цибуля ріпчаста, шалот або ріпчаста – 1/2 головки або жменю нарізаної
свіжі огірки – 2 штуки середнього розміру
горіхи волоські – 50 г
оцет бальзамічний – 1 ч. ложка
рукола – один великий пучок
морська сіль – за смаком
перець чорний – за смаком
горіхове або соняшникова олія – 4 ст. ложки
блакитний сир (Рокфор) – 100 г

Як приготувати Салат з курячих потрухів з руколою та овочами