Салат з курячих потрухів з руколою та овочами

Салат з курячих потрухів з руколою і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Салат з курячих потрухів з руколою, овочами і блакитним сиром.

Інгредієнти

помідори черрі – 16 шт.
курячі потрухи – 460 г
суміш з різних сушених пряних трав подрібнених – 1 ч. ложка з гіркою
цибуля ріпчаста, шалот або ріпчаста – 1/2 головки або жменю нарізаної
свіжі огірки – 2 штуки середнього розміру
горіхи волоські – 50 г
оцет бальзамічний – 1 ч. ложка
рукола – один великий пучок
морська сіль – за смаком
перець чорний – за смаком
горіхове або соняшникова олія – 4 ст. ложки
блакитний сир (Рокфор) – 100 г

Як приготувати Салат з курячих потрухів з руколою та овочами

Деякі жінки проходять повз прилавки з курячими потрошками і не купують їх тільки з-за того, що зовсім не знають про те, як правильно готувати такий субпродукт.

Насправді, готуються потрухи досить просто, потрібно тільки їх попередньо обробити добре, якщо є необхідність, то з них потрібно зрізати жир і видалити кров’яні згустки, а також плівку. Після цього, курячі потрухи слід ретельно промити в холодній воді, потім підсушити і гарненько обсмажити з цибулею і спеціями.

Курячі потрухи (печінка, серце, шлунок), можна використовувати для приготування овочевого салату з руколою. Рецепт нижче.

Покроковий рецепт

Обсмажити окремо з нашаткованою цибулею курячі потрухи, у процесі готування додати в сковорідку суміш пряних трав. Далі гарненько промити всі овочі і салат, потім нарізати не дуже дрібно ці інгредієнти і перекласти їх на блюдо.

Викласти зверху обсмажені з цибулею курячі потрухи, потім залити цей овочевий салат заправкою, приготовленою з бальзамічного оцту, невеликої кількості солі і горіхового масла, прикрасити страву волоськими очищеними горішками і подавати відразу ж до столу в теплому вигляді.