Святковий салат з кіноа, кукурудзи з шматочками качки.

Інгредієнти
| кіноа – 100 грам | |
| кукурудзи – 30 грам | |
| огірки – 30 грам | |
| моркви – 30 грам | |
| качиного філе – 100 грам | |
| гранатового соку – 20 мл | |
| оливкова олія – за смаком | |
| спеції – за смаком |
Представляємо вам салат, який часто подають у ресторанах. Навіщо платити гроші за ресторанну страву, якщо його можна приготувати самостійно. Як це зробити, ви дізнаєтеся з нашого рецепта.
100 грам кіноа;
30 грам кукурудзи;
30 грам огірка;
30 грам моркви;
100 грам качиного філе;
20 мл гранатового соку;
спеції;оливкова олія.
Покроковий рецепт
1. Кіноа відваріть в підсоленій воді.
2. Качине філе наріжте порційними шматочками. Заправте філе гранатовим соком.
3. Моркву і огірок наріжте тонкими смужками. Змішайте разом з кукурудзою.
4. Мариноване філе обсмажте на сковороді гриль до готовності.
5. Змішайте в салатнику філе качки, овочі і кіноа. Заправте салат оливковою олією і спеціями.
