Як приготувати Салат з кіноа, рибою та шпинатом
Коли немає сил і часу, але потрібно щось з’їсти виручить представлений салат. Практично всі інгредієнти в ньому в готовому вигляді. Вам нічого не потрібно заготовляти. Ситний та ароматний рибний салат обов’язково займе головне місце у вашому раціоні.
Кіноа – 200 грам;
сардина консервована – 150 грам;
шпинат – пучок;
сметана 10% – 50 мл;
часник – за смаком.
1. Відваріть кіноа згідно інструкції на упаковці.
2. Шпинат промити і нарубаєте крупно.
3. Сардину розділіть на волокна.
4. Сметану змішайте з рубаним часником.
5. На тарілку викладіть кіноа, шпинат, сардину і заправте салат приготовленим соусом.