Інгредієнти
Капуста “китайська” – 1 шт. (не велика) | |
Яйця курячі – 2 шт. | |
Зелень – | |
Ріпчаста цибуля – | |
Сіль – | |
Майонез – |
Як приготувати Салат з китайською капустою і яйцями
Ви можете взяти будь-який вид капусти для цього салату, однак я волію китайську, оскільки вона більш м’яка. У цілому цей салат легко зробити, і це дуже поживно! У ньому міститься вітамін С!
Покроковий рецепт
Відварити яйця. У холодній воді, промити і обсушити кріп. Китайську капусту промити. Нашаткувати її, приправити сіллю. Якщо ви використовуєте жорстку капусту (іншого різновиду), можна її трохи пом’яти руками, попередньо посоливши.
Яйця почистити, порізати навпіл і нарізати соломкою.
Заправити майонезом. Додати нарізану зелень і перемішати.
Салат готовий! Приємного апетиту!