Салат з китайською капустою і яйцями

Салат з китайською капустою і яйцями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Капуста “китайська” – 1 шт. (не велика)
Яйця курячі – 2 шт.
Зелень –
Ріпчаста цибуля –
Сіль –
Майонез –

Як приготувати Салат з китайською капустою і яйцями

Ви можете взяти будь-який вид капусти для цього салату, однак я волію китайську, оскільки вона більш м’яка. У цілому цей салат легко зробити, і це дуже поживно! У ньому міститься вітамін С!

Покроковий рецепт

Відварити яйця. У холодній воді, промити і обсушити кріп. Китайську капусту промити. Нашаткувати її, приправити сіллю. Якщо ви використовуєте жорстку капусту (іншого різновиду), можна її трохи пом’яти руками, попередньо посоливши.

Яйця почистити, порізати навпіл і нарізати соломкою.

Заправити майонезом. Додати нарізану зелень і перемішати.

Салат готовий! Приємного апетиту!